We zijn trots om na een jaar van hard werken jullie eindelijk te kunnen berichten dat Lukas verzekeringen en Group Fidura de handen in elkaar hebben geslagen en voortaan onder de noemer Group Fidura naar buiten treden.

De missie van Group Fidura is een ecosysteem van experten te zijn in geldzaken en verzekeringen. We gidsen ondernemers en gezinnen naar de beste oplossing voor elk financieel of verzekeringsvraagstuk.

We gaan mee met onze tijd en mikken daarom op een persoonlijke aanpak die ondersteund wordt door verschillende digitale tools. Via persoonlijk contact en een grote betrokkenheid bij dossiers willen we van onze medewerkers vertrouwenspersonen maken voor onze klanten.

Elke medewerker is een expert in één of meerdere kennisgebieden. Door in te zetten op specialisaties en continu te investeren in opleiding, blijft de kennis binnen het team up to date en houden we de kwaliteit van ons advies hoog.

Het huwelijk tussen Lukas verzekeringen en Group Fidura sluit naadloos aan bij onze missie en zal ons in staat stellen hier nog beter aan te voldoen. Belangrijk is dat alle vertrouwde gezichten aan boord blijven.

Dit prille huwelijk is beklonken met een nagelnieuwe website. Ga gerust een kijkje nemen op www.fidura.be

Maak een afspraak