Onze klanten aan het woord

We hebben het gevoel dat er tussen ons en de verzekeraar nog iemand staat die met ons meedenkt en onze belangen ter harte neemt. Bebat neemt regelmatig een pioniersrol in, we krijgen te maken met zaken die nog nooit eerder gedaan zijn. Toch is Fidura tot nog toe altijd met een verzekeringsoplossing op de proppen gekomen. - Peter Coonen, gedelegeerd bestuurder Bebat

Zelf heb ik geen tijd om alles te vergelijken. Als leek zie ik vaak door de bomen het bos niet en vertrouw ik erop dat Fidura het werk voor mij doet, net zoals ik doe bij een garagist die aan mijn auto sleutelt. - Dr. Eline Van Nuffel, huisartsenpraktijk Malderen

Als werkgever is het belangrijk om een interessant verloningspakket aan te bieden. Fidura adviseert me over hoe ik mijn medewerkers optimaal kan belonen. Het zit hem in de kleine dingen: maaltijdcheques zijn altijd mooi meegenomen, maar mensen zien dat snel als normaal. Naast een groepsverzekering en een collectieve hospitalisatieverzekering geven we ook bonussen, daar houden onze medewerkers netto meer aan over. - Greet Jacobs, zaakvoerder SalesUp

Onze expert staat voor je klaar

Steven is je aanspreekpunt. Met zijn jarenlange ervaring gidst hij je gericht door de verschillende mogelijkheden en stemt ze af op maat van je bedrijf.

Maak een afspraak