Als (tand)arts, chirurg, apotheker, kinesist, HAIO,…  kan je naast standaardpolissen rekenen op gespecialiseerde verzekeringen en spaarplannen.

Bij Fidura begeleiden we je van A – een polis zoeken op jouw maat – tot Z – ondersteuning bij aanvragen en administratie.

Medische beroepsaansprakelijkheid

Als zorgverlener draag je een grote verantwoordelijkheid. Je blijft maar liefst 20 jaar aansprakelijk voor de ingrepen die je uitvoert. Het laatste wat je wil is aansprakelijk gesteld worden als het misgaat en dan merken dat je verzekering het incident niet dekt. Daarom stellen we je graag verzekeringsmaatschappijen en -polissen voor die gespecialiseerd zijn in medische beroepen.

Rechtsbijstand

Juridische geschillen in de medische wereld zijn vaak niet klein. Er bestaan speciale rechtsbijstandsformules om medici in zulke gevallen bij te staan.

Pensioenopbouw en gewaarborgd inkomen via het RIZIV

Als geconventioneerd medisch zorgverlener kan je, naast de standaardprocedures van IPT of VAPZ, aanspraak maken op bijkomende financiële steun voor pensioenopbouw en gewaarborgd inkomen. Deze worden je aangeboden door het RIZIV. Het enige wat jij moet doen, is een contract afsluiten bij een gespecialiseerde maatschappij. Wij begeleiden je bij je aanvraag en het starten van een contract.

Onze expert staat voor je klaar

Jens Van De Walle is je aanspreekpunt. Met zijn expertise gidst hij je gericht door de verschillende mogelijkheden van pensioen- en vermogensopbouw. 

Maak een afspraak