Zelfstandige of particulier, iedereen wil sparen voor zijn oude dag.
Ons team van experten begeleidt je bij je pensioen-en vermogensopbouw volgens een geprezen aanpak. 

Onze aanpak: persoonlijk en op jouw maat

In een eerste gesprek gaan wij vooral luisteren. Waar lig jij wakker van en wat zijn de belangrijkste pijnpunten voor jou of je bedrijf? Waar kan je extra bescherming gebruiken? Samen brengen we in kaart aan welke vormen van pensioensparen en vermogensopbouw je al doet. Voor zover dat gaat trachten we te voorspellen wat je aan het einde van de rit aan wettelijk pensioen zal overhouden. Vaak is dat niet veel. Daarom komen we met oplossingen op jouw maat.

We werken een actieplan uit volgens wat jij belangrijk vindt. Als je zelfstandige bent, kijken we ook naar wat je vennootschap aankan. Het plan maken we steeds in overleg met je boekhouder. Zo betrekken we alle partijen, behouden we het zicht op het grotere geheel en zorgen we dat je pensioen- en vermogensopbouw wordt opgevolgd binnen je bedrijf.

Je maakt kennis met E-GOR, een digitale pensioenbutler die al je inspanningen voor pensioen- en vermogensopbouw inventariseert in een handig overzicht. Daar zie je een schatting van wat je zal hebben als je op pensioen gaat.

Als jij de cruciale punten van je pensioen- en vermogensopbouwplan door en door kent, zijn wij in onze opzet geslaagd.

Pensioen opbouwen als zelfstandige? Ontdek hier je opties.

Onze expert staat voor je klaar

Jens Van De Walle is je aanspreekpunt. Met zijn expertise gidst hij je gericht door de verschillende mogelijkheden van pensioen- en vermogensopbouw. 

Maak een afspraak