In de IT-sector liggen je verzekeringsnoden anders dan die van een bedrijf in bijvoorbeeld de bouwsector. Helaas kennen makelaars en verzekeringsmaatschappijen vaak weinig van het dekken van IT-risico’s. Bij ons ligt dat anders: onze experts komen uit de IT-wereld en begrijpen als geen ander waar je noden liggen.

We staan IT-consultants, IT-bedrijven en tech start-ups bij in hun zoektocht naar het optimale verzekeringspakket.

Certibit: uniek in de verzekeringssector

Een IT-bedrijf verzekeren vraagt een brede kennis van IT-gerelateerde verzekeringen. Certibit, onze verzekeringstak gespecialiseerd in IT, is uniek in de sector. Je kan er terecht voor

  • Niche verzekeringsproducten
  • (Administratieve) ondersteuning. Heb je bijvoorbeeld nog geen HR-verantwoordelijke in dienst? Dan kunnen wij een deel van de administratieve werklast voor onze rekening nemen.
  • Begeleiding met grondige expertise en kennis van zaken – vooral ook wanneer u een schadegeval heeft.

Op de Certibit-website vind je nog veel meer info over verzekeringen voor IT. Neem zeker een kijkje.

Aanbod voor IT-consultants

Als je zelfstandig IT-consultant wordt, is het goed indekken van je beroepsaansprakelijkheid zeer belangrijk. Je wil namelijk niet financieel opdraaien als je een fout maakt. Binnen Certibit ontwikkelden we hiervoor een specifiek product aan een scherpe premie en goede voorwaarden.

Verder bieden we een volledige waaier van verzekeringen aan, aangepast aan de IT-sector:

  • Pensioenopbouw voor IT
  • Gewaarborgd inkomen
  • E-Gor als gratis tool om je pensioen- en spaarplannen te beheren
  • Hospitalisatieverzekering
  • Autoverzekering voor IT: specifieke polis waarmee je van een groepstarief geniet
Aanbod voor IT-bedrijven

Verzekeringen voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid zijn zeer gegeerd bij IT-bedrijven, want een kleine fout kan enorme gevolgen hebben. Daarnaast zorgen we ook voor jouw verloningsplannen. We helpen met het aanbieden van extralegale voordelen, groepsverzekeringen, collectieve hospitalisatieverzekeringen, dekking voor medische kosten, en meer. Kortom: alle verzekeringen die je als IT-bedrijf nodig hebt, zijn bij ons te vinden.

Aanbod voor tech start-ups

Group Fidura begeleidt tech start-ups uit allerlei sectoren – zoals health care, finance, enzovoort – van het begin tot het einde. We adviseren actief vanaf ze klein zijn, wanneer ze willen starten met personeel, wanneer er groei plaatsvindt. Bij elke stap die een onderneming zet, staan we paraat.

Op maat van jouw IT-diensten

Steven is IT-er van opleiding en richtte in 2014 Certibit op. Met zijn expertise gidst hij je gericht door de verschillende verzekeringsmogelijkheden. 

Maak een afspraak