Als consultant investeer je vaak persoonlijk in je bedrijf. Om jezelf en je kapitaal te beschermen wanneer het fout gaat, laat je je best verzekeren. Onze experts begeleiden en adviseren dagelijks consultants bij hun zoektocht naar het optimale verzekeringspakket.

Als onafhankelijk makelaar selecteren we verzekeringen op maat van je bedrijf uit het ruime aanbod van verzekeraars. 

En je hoeft je geen zorgen te maken over grote stapels papierwerk, wij zorgen voor eenvoud in de administratie. 

Beroepsaansprakelijkheid voor consultants

Om als consultant niet persoonlijk op te draaien voor de gevolgen van een verkeerd advies, is het noodzakelijk je te verzekeren voor beroepsaansprakelijkheid. Fidura ontwikkelde zelf een gespecialiseerde verzekeringspolis voor de beroepsaansprakelijkheid van consultants. Deze is geschikt voor consultants in IT, HR, finance, sales, legal, marketing, enzovoort. Pas je niet volledig in het plaatje? Dan passen we de polis aan op jouw maat.

Indien je dat wenst, bekijken we ook je contracten met onze verzekeringsbril op. Zo ben je zeker dat je verzekeringen afgestemd zijn op de contracten die je afsluit met klanten.

We gaan nog verder

Indien je dat wil, leggen we graag uit welke verzekeringen voor jou nog interessant of zelfs cruciaal zijn. We nemen de tijd om jouw situatie grondig te bekijken en als onafhankelijk makelaar op zoek te gaan naar de juiste oplossingen voor rechtsbijstand, pensioensparen, autoverzekering, hospitalisatie, enzovoort.

Onze expert staat voor je klaar

Steven begeleidt al meer dan 10 jaar consultants uit allerlei sectoren. Met zijn expertise gidst hij je gericht door je verschillende verzekeringsmogelijkheden. 

Maak een afspraak