Bij pensioen- en vermogensopbouw krijgen veel zelfstandigen te maken met hetzelfde probleem: je hebt overal wel iets. Je spaarde een tijd in loondienst en dan pas als zelfstandige of je was door de jaren heen klant bij verschillende makelaars en verzekeringsmaatschappijen. Dan nog het overzicht bewaren, is een grote uitdaging.  

Ontmoet e-GOR: je digitale pensioenbutler

e-GOR is een digitale tool die je plannen voor pensioen- en vermogensopbouw inventariseert en op een intuïtieve manier voorstelt in een handig overzicht. In één oogopslag zie je welke spaarplannen je hebt (gehad) over makelaars, carrièrepaden en verzekeringsmaatschappijen heen.

In e-GOR zie je

  • alle spaarplannen van wettelijk pensioen, IPT, VAPZ, gewaarborgd inkomen, en meer.
  • wat je vandaag al bij elkaar gespaard hebt.
  • hoeveel je zal hebben aan het einde van je carrière.
  • een opdeling tussen wat je in loondienst en als zelfstandige spaarde.

Goed voor je gemoedsrust en je agenda

e-GOR wordt niet voor niets een butler genoemd, hij verleent je een enorme dienst! Op de kritieke punten in het jaar, bijvoorbeeld als je de gegevens van je VAPZ krijgt, vraagt de tool automatisch naar ontbrekende gegevens. Hij stuurt een mail naar alle belanghebbenden: de klant (jij), je boekhouder en eventueel je makelaar. Wanneer je de gevraagde gegevens ingeeft, start een automatische flow die alle simulaties en cijfers aanpast. Je kan er dus zeker van zijn dat alle cijfers up-to-date zijn, en dankzij de automatisering heb je veel tijd uitgespaard.

e-GOR toont hoe het beter kan

Naast je spaarplannen geeft e-GOR ook weer hoe goed je beschermd bent. Bij het gewaarborgd inkomen, bijvoorbeeld, geeft de tool weer hoeveel procent verzekerd is van wat je in totaal kan verzekeren. Zo zie je waar je nog meer kan investeren in jezelf.

Heb je vragen over een cijfer of wil je een plan laten herzien? Met één klik krijgt je makelaar een melding dat je meer informatie of een gesprek wil. 

Nog nooit van gehoord? Dat kan!

Er is een goede kans dat je nog nooit van e-GOR hoorde. Dat komt omdat het een vrij exclusieve tool is die veel verzekeringsmakelaars nog niet in hun portefeuille hebben. Bij Fidura zijn we intussen helemaal overtuigd van de meerwaarde van e-GOR voor zelfstandigen met en zonder vennootschap, en zelfs voor particulieren!

Zin om e-GOR te verkennen? We helpen je graag met de opzet!

Maak een afspraak