Onze visie

Verzekerings- en financieel advies geven blijft een vak apart. Iedereen heeft het nodig, maar lang niet iedereen heeft er kaas van gegeten. Bij Fidura willen we onze klanten ontzorgen door hen zo goed mogelijk te informeren en bij te staan.

De verzekeringsmarkt is zeer competitief. Voor leken is het onmogelijk om door de bomen het bos te zien. Als onafhankelijk makelaar kunnen we volledig onpartijdig advies bieden over de beste oplossingen op de markt.

Onze missie

Fidura wil een ecosysteem van experten zijn in geldzaken en verzekeringen. We gidsen ondernemers en gezinnen naar de beste oplossing voor elk financieel of verzekeringsvraagstuk.

We gaan mee met onze tijd en mikken daarom op een persoonlijke aanpak die ondersteund wordt door verschillende digitale tools. Via persoonlijk contact en een grote betrokkenheid bij dossiers willen we van onze medewerkers vertrouwenspersonen maken voor onze klanten.

Elke medewerker is een expert in één of meerdere kennisgebieden. Door in te zetten op specialisaties en continu te investeren in opleiding, blijft de kennis binnen het team up to date en houden we de kwaliteit van ons advies hoog.

Voor klanten of voor medewerkers, bij Fidura dragen we drie kernwaarden hoog in het vaandel.

  • We stellen ons steeds flexibel Voor onze klanten zijn we vlot bereikbaar. We zijn vlot in het maken van afspraken, zowel digitaal als fysiek, bij ons op kantoor of op locatie. Onze digitale tools voor het ondertekenen van documenten en het plannen van afspraken ondersteunen ons daarin.
  • We zijn betrokken. In noodgevallen zijn we 24 op 7 bereikbaar en we gaan zeer nauwgezet om met uw schadebeheer. We houden regelmatig opvolgingsgesprekken en werken steeds in het belang van de klant.
  • We gaan deskundig te werk. Onze medewerkers zijn echte specialisten met een goede kennis van de producten op markt. Daarnaast scholen we ons regelmatig bij aan de hand van lunch & learn-sessies.
Maak een afspraak