Maak kennis met Fidura

Onze financiële en verzekeringsexperten zijn je vaste contactpersonen. We luisteren naar de noden en bezorgdheden van bedrijfsleiders en gezinnen en geven persoonlijk advies op maat.

Elke medewerker heeft een specialisatie en werkt samen met collega’s aan een dossier om tot de beste oplossing te komen. Dat dat niet altijd de meest voor de hand liggende is, weten we maar al te goed. We graven dieper: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken we een breed aanbod aan verzekeringen en zoeken we tot het schoentje past.

Ook daarna blijven we betrokken bij je dossier en staan we steeds klaar om je vragen te beantwoorden. We staan je meteen bij in geval van schade, zelfs in het midden van de nacht. Onze medewerkers werken proactief om je verzekeringen of beleggingen up to date te houden en je te informeren over wijzigingen of nieuwe opportuniteiten.

Dat doen we niet alleen. Om onze ambities waar te maken steunt Fidura op een netwerk van betrouwbare partners, waaronder accountants, HR-adviseurs, incubatoren en notarissen.

Maak een afspraak