Recyclage van batterijen

Bebat

Bij Bebat werken we aan een beter milieu door batterijen in te zamelen, te sorteren en te laten recycleren op manieren waarbij de opbrengst voor het milieu het hoogst is. Dat doen we met veel succes: we zijn de nummer één in Europa.

Na jaren kantoorwerk hebben we eindelijk onze eigen sorteerfabriek geopend. Die nieuwe activiteit bracht nieuwe problematieken met zich mee, zoals de opstart van een operationeel sorteerproces, fabricage en opslag. We zochten hulp bij hoe we dat industrieel proces konden verzekeren.

Rond die tijd stonden we voor nog een andere uitdaging. (Herlaadbare) batterijen werden steeds groter en zwaarder dan de gewone batterijen uit een afstandsbediening. Omdat het risico bij recyclage toeneemt, vroegen we ons af of we onze verzekeringen moesten aanpassen.

Een vertrouwde verzekeringspartner was dus welgekomen. We hadden op meerdere vlakken expertise nodig en die kon Fidura bieden. Ons vertrouwen in Fidura werd bevestigd omdat ze polissen vonden die ons beter verzekerden aan een lagere kost.

Helaas kregen we al te maken met een vrij groot schadegeval. Fidura heeft ons toen op korte termijn met raad en daad bijgestaan en heeft ervoor gezorgd dat dat proces al bij al vlot verlopen is. Fidura nam een mooie rol in tussen de verzekeraar en Bebat. We hebben het gevoel dat er tussen ons en de verzekeraar nog iemand staat die met ons meedenkt en onze belangen ter harte neemt.

Bebat neemt regelmatig een pioniersrol in, we krijgen te maken met zaken die nog nooit eerder gedaan zijn. Toch is Fidura tot nog toe altijd met een verzekeringsoplossing op de proppen gekomen. Daardoor gaan we ervan uit dat we voor al onze vragen bij hen terecht kunnen.

Maak een afspraak