Sales & marketing

SalesUp

“Intussen ben ik 17 jaar met Sales-up bezig. We zijn met 51 personeelsleden. Binnenkort komen daar door overnames nog eens 9 mensen bij.

Bij mijn vorige verzekeraar voelde ik me al een tijdje niet meer begrepen. Tijdens mijn scheiding kreeg ik niet het advies dat ik nodig had, dus ben ik gaan vergelijken. Mijn advocaat stelde me aan Kris van Fidura voor. Hij pakte mijn dossier vast en kwam met goede voorstellen. Op financieel vlak was het verschil niet groot, maar het gevoel was veel beter. Ik stelde meteen een ongelooflijke kennis van zaken vast.

Als werkgever is het belangrijk om een interessant verloningspakket aan te bieden. Fidura adviseert me over hoe ik mijn medewerkers optimaal kan belonen. Het zit hem in de kleine dingen: maaltijdchecks zijn altijd mooi meegenomen, maar mensen zien dat snel als normaal. Naast een groepsverzekering en een collectieve hospitalisatieverzekering geven we ook bonussen, daar houden onze medewerkers netto meer aan over.

Als ik bij Fidura aanklop, is het soms heel druk. Toch is mijn vraag nooit te veel en schakelen ze snel om te helpen. De vriendelijkheid en professionaliteit waarmee je ontvangen wordt is ongetwijfeld hun sterkste kant.”

Maak een afspraak