Groepspraktijk van huisartsen

Huisartsenpraktijk Malderen

Ik werk 11 jaar in de huisartsenpraktijk. Volgend jaar staat een grote verandering op til: dan gaan we zelf een pand kopen in plaats van te huren en verhuizen we. 

Ik ben bij Fidura, toen nog Lukas Verzekeringen, terechtgekomen op aanraden van een collega. Mijn private en professionele verzekeringen zitten in hun portefeuille. Ik heb zelf niet de tijd om alles te vergelijken, dus beslis ik op basis van het advies van Fidura. Ik reken op hen om me te vertellen wat mij opties zijn en ik vertrouw hen daar graag in. 

Bij schadegevallen voelde ik de steun van Fidura. Ze hielpen me toen ik een klein auto-ongeluk had, het dak lekte of onze plankenvloer overstroomde. Ze waren zo gedreven dat zij meer achter onze veren moesten zitten om zaken in orde te brengen dan omgekeerd. Bij schadegevallen waar discussie over was, zat Steven erbij om onze belangen te verdedigen. 

Als ik een vraag heb over verzekeringen, stap ik automatisch naar Fidura. Als leek zie ik vaak door de bomen het bos niet en vertrouw ik erop dat mijn makelaar zijn werk goed doet, net zoals ik doe bij een garagist die aan mijn auto sleutelt.  

Als ik contact opneem, wordt mijn vraag snel behandeld. De medewerker die mij verder helpt weet wel waarover hij spreekt. Ik krijg bij Fidura steeds het gevoel dat ze mij en mijn situatie goed kennen. Ik krijg eens telefoon van een medewerker die ik nog nooit gezien had, maar ik had het gevoel dat hij heel goed wist ik was. 

Je leert bij over verzekeringen door dingen voor te hebben, bijvoorbeeld dat verzekering voor gevolgschade enkel kan als het om een daklek gaat. Dat zijn dingen waar je niet bij stilstaat als je een verzekering afsluit, maar je leert snel bij. 

Maak een afspraak